Tuholaistorjuja palvelee koko Lapin alueella

Yhteystiedot

Palveluvalikoimamme sisältää mm. elintarvike- ja tekstiilituholaisten sekä jyrsijöiden eliminointia torjunta-ainein, ja luteiden poistamista lämpökäsittelymenetelmällä.

Napapiirin Tuhohyönteistorjunta tarjoaa tuholaistorjujan palvelut laidasta laitaan kaikille tahoille, jotka asuttavat tai hallinnoivat kiinteistöjä Lapissa ja Koillismaan seudulla.

Poistamme tuholaiset sekä yksityisten henkilöiden kodeista että yritysten ja julkisen hallinnon tiloista.

Torjumiamme tuholaisia

Tästä listasta löydät esimerkkejä torjumistamme tuholaisista:

  • sokeritoukat

  • vyöihrakuoriaiset

  • russakat

  • riesakuoriaiset

  • turkiskuoriaiset

  • luteet.

  • muurahaiset

  • ampiaiset

Lisäksi palvelemme kaikissa rottiin, hiiriin ja myyriin liittyvissä ongelmatilanteissa. Nykyisen lainsäädännön mukaan jyrsijöihin liittyvissä ongelmissa tulee apuun kutsua aina ammattilainen, sillä rotanmyrkkyä ei myydä yksittäisille kuluttajille. 

Me käytämme asianmukaisia ja tehokkaita menetelmiä kiusallisten tuholaisten torjumiseksi. Jos tuholaiset ovat vallanneet kotisi, liiketilasi tai kiinteistösi, ota empimättä yhteyttä meihin!

Lue lisää tuhohyönteisistä

Ludetorjuntaa lämpökäsittelymenetelmällä

Lämpökäsittelymenetelmä eli luteiden torjunta korkean lämpötilan avulla on torjunta-aineiden lisäksi yksi tehokkaimmista tavoista päästä eroon ludeongelmasta. Kun huoneen ja siellä olevien materiaalien sekä huonekalujen lämpötila nostetaan yli + 52 °C, kuolevat huoneesta kaikki luteet, niiden munat sekä kaikki luteen kehitysasteet.

Tämä on yksi maailman varmimmista tavoista päästä luteista eroon. Menetelmä on myrkytön, eikä huonekaluja välttämättä tarvitse hävittää lainkaan. Vaihtoehtona koko huoneen lämmittämiselle voidaan myös käyttää kuivahöyrysumutinta, joka sumuttaa jopa + 180 °C höyryä. Kuivahöyryllä voidaan poistaa ongelma pienemmistä kohteista.

Jyrsijöiden eliminointi

Palvelemme kaikissa rottiin, hiiriin ja myyriin liittyvissä ongelmatilanteissa. Nykyisen lainsäädännön mukaan jyrsijöihin liittyvissä ongelmissa on pitää aina kutsua apuun ammattilainen, sillä jyrsijämyrkkyä ei myydä yksittäisille kuluttajille. 

Me käytämme asianmukaisia ja tehokkaita menetelmiä kiusallisten tuholaisten torjumiseksi. Jos tuholaiset ovat vallanneet kotisi, liiketilasi tai kiinteistösi, ota empimättä yhteyttä meihin!